Meguiar's Ultimate Protectant Dash & Trim Restorer (spray)

Vær den første til at bedømme dette produkt

189,00 kr
42,00 kr pr. md med 23 mdr. Rentefrit
Stiftelsesprovision i procent
10.00%
Lånebeløb før stiftelsesprovision
189,00 kr
Løbetid i måneder
23 mdr.
Månedlig rente
0.00%
Månedlig Faktureringsgebyr
33,00 kr
Kreditaftalens størrelse
208,00 kr
Månedlig ydelse
42,00 kr
Samlede kreditomkostninger
778,00 kr
Samlede tilbagebetalte beløb
967,00 kr
ÅOP
100%Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 23 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 1.946 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 12,1% og de samlede kreditomkostninger er 4.759 kr. Det samlede beløb du skal betale er 44.759 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

Hurtigt overblik

Ultimate Protectant • Med usynlig UV-teknologi, som giver super UV-beskyttelse.• Langtidsholdbar glans på instrumentbord, plastik og dæk• Tørrer hurtigt og fedter ikke.

Meguiar's Ultimate Protectant Dash & Trim Restorer (spray)

Flere visninger

Detaljer

Ultimate Protectant • Med usynlig UV-teknologi, som giver super UV-beskyttelse. •Langtidsholdbar glans på instrumentbord, plastik og dæk • Tørrer hurtigt og fedter ikke.

Nu er det ikke længere nødvendigt at nøjes med beskyttelse, som kun holder i få dage. Med en ny banebrydende usynlig UV-teknologi, tilbyder Meguiar´s Ultimate Protectant suveræn beskyttelse og glans, som holder længere end noget konkurrerende produkt.

Denne kraftige formular giver et lækkert glans og mørk dybde på interiør overflader som instrumentbordet, paneler på dørerne, og genskaber livet i til plastikken på exteriøret, lister og dæk.

Anvisning: RYST GODT! For det bedste resultat påføres produktet på en ren og tør overflade.

1. Spray direkte på en klud eller Soft Foam applicator pad og påfør et jævnt lag på overfladen.

2. Tør overskydende produkt af. Tip: For bedre glans påføres et ekstra lag.

Note: 2-3 påføringer kan være nødvendig på forsømte områder. Påfør ikke på glas, lak, fælge, læder, motorcykel sæder eller pedaler. Hold fra klar plast. Ikke til brug på steder, hvor en glat og glansfuld overflade ikke er ønsket.

Opbevares oprejst.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.