Nano Fælg Forsegling

Vær den første til at bedømme dette produkt

250,00 kr
45,00 kr pr. md med 23 mdr. Rentefrit
Stiftelsesprovision i procent
10.00%
Lånebeløb før stiftelsesprovision
250,00 kr
Løbetid i måneder
23 mdr.
Månedlig rente
0.00%
Månedlig Faktureringsgebyr
33,00 kr
Kreditaftalens størrelse
275,00 kr
Månedlig ydelse
45,00 kr
Samlede kreditomkostninger
784,00 kr
Samlede tilbagebetalte beløb
1.034,00 kr
ÅOP
99.9%Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 23 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 1.946 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 12,1% og de samlede kreditomkostninger er 4.759 kr. Det samlede beløb du skal betale er 44.759 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

Nano Fælg Forsegling

Flere visninger

Detaljer

Nano Fælge-Forsegling(alu, chrom, stål) er et overflade forseglingsprodukt, baseret på nanoteknologi. Produktet er specielt tilpasset Chrom- og Aluminiums-fælge.
Efter fælge-forseglingen ændres overfladestrukturen, samt overfladespændingen, det bevirker at alle væsker, blot vil perle af. Bremsestøv, og alt øvrigt, kan nemt fjernes, eftersom skidtet efter nanoforseglingen ikke sidder rigtig fast.

Nano Fælge-Forsegling er en revolutionerende langtidsholdbart Chrom- og Aluminiums fælge forsegling. Pga. de snavs- og vandafvisende nanopartikler, får man en overflade med hidtil usete egenskaber. Overfladespændingen er så høj, at du i fremtiden ikke behøver stærke kemiske rengøringsmidler, brug blot almindeligt auto-shampoo eller vand og Nanorenseren.

De mikroskopiske nanopartikler danner en tynd, usynlig og beskyttende hinde på overfladen. Vand, skidt, bremsestøv, olie osv. kan ikke længere hæfte på overfladen, fælgens overflade er beskyttet. Og den svære og irriterende rengøring hører fortiden til. Samtidig undgår man at belaste miljøet med kemi.

Fordele:

• Ingen visuelle forandringer
• Spar tid og penge på rengøring
• Designet til Chrom og Aluminium
• Reducerer bremsestøv på fælgen
• Vand- og olieholdige væsker perler af
• Utrolig nem rengøring, uden stærke kemiske produkter

Anvendelsesområde:

• Chrom-, Stål- og Aluminiums-fælge.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.